Kako vježbati i ne nabiti mišicnu masu? |
Post Reply ![]() |
Author | |
mjesecina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Rujan 2009 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 24 Rujan 2009 at 12:24 |
Idem u teretanu, uglavnom radim ancrobne vježbe, želim samo održavat formu i izbubiti nekoliko kilograma, ali ne želim dobiti mišice (cura sam).. Zanima me, mogu li se razviti mišici s ancrobnim vježbama? |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako ih ne želiš dobiti, pa vec ih imaš, svi ih imamo hehe ma cure moje.....vec sam pisala o tome da je nama nabijanje neke velike mišicne mase nemoguca misija. Zašto? Zbog hormona testosterona kojeg mi imamo više od š0 puta manje od muškaraca, a koji je najzaslužniji za izgrađivanje jakih mišica kod njih. Da biš ti izgradila ono cega se bojiš, trebala biš se krcat steroidima, jest kao zvijer i trenirat ko luda, a ne vjerujem da radiš bilo šta od toga, jel tako Oblikovanje tijela utezima je odlicna stvar za žene što se tice jacanja tonusa mišica, ubrzavanja metabolizma i dobivanja jedne lijepe i cvrste ženske figure. Dakle, da mišici se razvijaju i jacaju ancrobnim vježbama ali kod nas nikako na onakav nacin kako ti to zamišljaš, zato slobodno :) Nemoj se bojati utega niti velikih težina...izazivaj svoje tijelo, a ono ce ti to znat vratit, vjeruj mi |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Pazi da ne bi dobila zaraznu bolest ako ti se naljepi koji gram mišica...kakva su to pitanja? Želiš SAMO održat formu i gubit nekoliko kg? hej..pa to i iskusnijima predstavlja problem, a ne pocetnicima. Da, mišici se razvijaju ancrobnim vježbanjem i ako izgubiš par kg i održiš formu, mišici se isplivati na površinu i bit ce vidljivi i šta ceš onda? Brzo nabacat sala jer ne želiš dobit mišice? Hajde lijepo procitaj blog gym_girl u vezi "straha od mišica" i vrati se sa poštenim pitanjima. Nema nacemu! |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
joj joj, kavalir naš hehe... ..ma koliko ima tih blesavih predrasuda..i ja sam nekad postavljala ovakva pitanja, kad nešto znaš onda ti se pitanje cini glupo ali puno njih se ne bavi time i ne cita pa nemaju pojma...šta ja sve znam cut ovo mi je još super pitanje citati, citati.... Edited by Gym_girl |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Ja cu samo ostaviti 2 linka za citanje:
Mitovi o dizanju utega za žene Mitovi u koje vjeruju i najpametniji ![]() |
|
![]() |
|
super linkovi, sad smo valjda rješili te mitove i strahove
![]() |
|
|
![]() |
|
mjesecina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Rujan 2009 Status: Offline Points: 2 |
hvala svima na odgovorima :)
|
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Nadam se da neces odma sad zbrisati dalje cim si dobila odgovore na pitanja vec da ces biti aktivna po cijelom forumu! ![]() |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Mene samo tu nešto muci - jel ti znaš razliku između crobnih i ancrobnih vježbi?! To je kao da si rekla da vježbaš na orbitreku sat vremena svaki dan, ali ne želiš izgubiti masnoce...?!?! Mišici se razvijaju - upravo ANcROBNIM VJEŽBAMA (vježbe s utezima). |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Sprinteri rade ancrobno.. pa ih vidi :D
|
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
ne kužim poantu ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
pitala je dali se mogu misici razviti ancrobnim vjezbama.. sprintanje je ancrobna vjezna :)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |