Pogledaj BLACK FRIDAY akcije do 50% popusta

Ječmene kocke s lješnjacima, malinama i ribizlama

Pripremite:

2 jaja
2 veće banane
5-6 datulja (+ malo stevije ako volite slađe kolače)
2-3 žlice kokosovog ulja
2 šalice ječmenih pahuljica samljevenih u brašno
1 šalicu mljevenih lješnjaka
2 žlice kakao praha
1 i pol žličicu praška za pecivo
1 žličicu sode bikarbone
prstohvat vanilije u prahu
100g bobičastog voća (maline i ribizle)


Banane ogulite, narežite i smiksajte u blenderu. Dodajte i jaja, kokosovo ulje i nasjeckane datulje. Usitnite u jednoličnu smjesu i stavite sa strane.

Pomiješajte mljevene ječmene pahuljice, lješnjake, kakao prah i ostale praškaste sastojke. Spojite s mokrim sastojcima, dobro promiješajte. Lagano spatulom umiješajte maline i ribizle.
Izlijte u tepsiju, pecite 30ak minuta na 180C.

Ako želite, pomiješajte 2-3 narezane kockice tamne čokolade s malo sjeckanih lješnjaka i žlicom kokosovog ulja pa rasporedite po toplom kolaču.

Objavljeno 07.07.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija