U kupovnim umacima od rajčice ili kečapima nalazi se jako puno štetnih sastojaka i dodanih šećera koje biste jednostavno mogli izbjeći.
Kako? Pa tako da napravite svoj domaći umak od rajčice u kojem znate sve točno što se nalazi.
Može vam poslužiti kao dodatak bolonjezu, kao šalša ili pak za pizzu. Domaće je domaće.
Sastojci
300 ml ispasirane svježe rajčice
2 žlice jabučnog octa
1 manje glavice luka, sitno nasjeckanog
prstohvat češnjaka u prahu
začini po želji (origano, bosiljak, vlasac...)
Priprema
Pomiješajte sve sastojke i pustite ih da se lagano krčkaju pola sata do 45 min. Možete dodati začine kao što su bosiljak, origano, vlasac. To je to...
Objavljeno 28.07.2019.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija