Pogledaj BLACK FRIDAY akcije do 50% popusta

Domaći umak od rajčice

U kupovnim umacima od rajčice ili kečapima nalazi se jako puno štetnih sastojaka i dodanih šećera koje biste jednostavno mogli izbjeći.

Kako? Pa tako da napravite svoj domaći umak od rajčice u kojem znate sve točno što se nalazi.

Može vam poslužiti kao dodatak bolonjezu, kao šalša ili pak za pizzu. Domaće je domaće.

Sastojci

300 ml ispasirane svježe rajčice
2 žlice jabučnog octa
1 manje glavice luka, sitno nasjeckanog
prstohvat češnjaka u prahu
začini po želji (origano, bosiljak, vlasac...)

Priprema

Pomiješajte sve sastojke i pustite ih da se lagano krčkaju pola sata do 45 min. Možete dodati začine kao što su bosiljak, origano, vlasac. To je to... 

Objavljeno 28.07.2019.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija