Ne znate što biste s oslićem, osim da ga lagano ispečete na tavici ili pak skuhate u verziji a la bakalar. E pa, idući korak je namaz, odnosno paštetica.
Ona vam može poslužiti kao međuobrok ili lagana večera. Ako izaberete ovu drugu opciju, namaz možete poslužiti tako na tostiranom bezglutenskom kruščiću ili nekom proteinskom ili pak uz krekere.
A ono što će vam se dopasti jest da je ova verzija paštete od oslića nakrcana proteinima. Sve je po sistemu, ubacite u blender i etoga…
Sastojci
200 g oslića
ružmarin
origano
10 ml maslinovog ulja
1 režanj češnjaka
sol i papar
par kapi limunovog soka
Priprema
Skuhajte oslić, očistite ga od kostiju i ubacite u blender. Ubacite i sve ostale sastojke i samo izblendajte dok ne dobijete smjesu guste teksture. To je to, upravo ste napravili paštetu od oslića.
Objavljeno 04.02.2019.