Burger od tune i tikvica

burger tuna

Ovo sam zaista mislila da mi neće uspjeti, ali na kraju je ispalo - super! I gotovo je u 10 minuta. 

  • 2 male tune u salamuri
  • 100 g ribne tikvice
  • 1 jaje
  • začini: papar, kurkuma, bosiljak
  • malo cheddar sira

Tikvicu sam naribala pa ostavila malo da stoji, da pusti vodu. Tunu sam procijedila i ubacila u posudu. Tuni sam dodala jaje i začine. Među dlanovima sam uzimala dio po dio tikvice i procjeđivala vodu do kraja pa tako procijeđenu tikvicu dodala tuni i jajetu i sve promiješala. 

Smjesu sam razdijelila na 4hrpice i svaku hrpicu među dlanovima oblikovala u burger pa stavila na zagrijanu tavu. Pekla sam ih sa svake strane oko 2 minute. Kad su gotovi, na svaki sam stavila komadić cheddar sira i poklopila, samo da se sir otopi. 

Servirala sam svaki burger na žlici pelata, koji su svakom zalogaju dali dodatnu sočnost i svježinu. 

Objavljeno 23.03.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija