Još jedan dan na moru. Ručak treba biti brzo gotov i jednostavan, a bogat proteinima i zdravim mastima. Piletina je sveprisutna, a ni avokado ne zaostaje puno. Danas sam samo sve narezala i naslagala jedno na drugo pa kratko zapekla. Evo receptića:
- 150 g piletine
- 100 g mahuna
- pola avokada
- 1 rajčica
- pola cijeđenog limuna
- malo ribanog sira
- začini po želji
Mahune sam skuhala i procijedila. Piletinu sam spekla, klasično, nabrzaka na tavi. Na piletinu sam stavila fetu avokada, pa fetu rajčice i odozgora stavila malo ribanog sira pa sve stavila na 5 minuta u ugrijanu pećnicu, tek toliko da se sir rastopi. Kad sam stavila na tanjur, sve sam prelila s malo limunovog soka, što da dodatno osvježenje.
Objavljeno 14.07.2015.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija