Pogledaj najbolji izbor kompleta za kućnu teretanu

Domaće i zdrave lazanje

lazanje

Danas sam za ručak odlučila napraviti domaće lazanje. Ponedjeljak treba započeti dobro, a ovo je najbolji način da tako i bude ;) 

Evo sastojaka:

  • 300 g crnog brašna
  • 3 jaja
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 mala žličica soli

Umiješati sve sastojke i ostaviti na toplom 20 minuta. Na mašini za tijesta razvaljati da se dobiju listovi za lazanje. Izrezati prema veličini kalupa u kojem ćete raditi lazanje. Staviti na najdonji dio tjesteninu pa umak preko i ribanu mozzarellu. (Recept za umak pročitajte dolje.) I tako slagati dok imate sastojaka. Završni sloj je tjestenina s mozzarellom. Peći na 190° stupnjeva 20 minuta.

Umak: češnjak pržiti na kokosovom ulju, dodati naribanu mrkvu, češnjak, meso (500 grama mljevene puretine), dodati nakon par minuta pelate, list lovora, sol, papar, origano i na kraju, (umjesto šlaga): hehe 2-3dcl crnog domaćeg vina.

Pustiti da se kuha jedno 20-ak minuta pa slagati kako je gore napisano. 

Objavljeno 05.12.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija