Pogledaj božićnu akciju na sve sobne bicikle

Tortille s kuhanom piletinom i povrćem

Ovo jelo nastalo je prvo kao salata od kuhane piletine, no ponekad je iskoristim kao punjenje za tortille. Smjesu sam povezala Goldessa namazom, koji mi se pokazao kao odlična zamjena za kiselo vrhnje, majonezu i slične umake kakve mnogi najčešće stavljaju u ovakve salate.

Pripremite, za 4 osobe:

2 pileća filea

pola žličice soli

prstohvat svježe mljevenog papra

dimljenu crvenu papriku (otprilike 1 ravnu žličicu)

1 crvenu papriku

1 žutu papriku

1 zelenu papriku

1 srednje veliku glavicu ljubičastog luka

1 konzervu crvenog graha (240g ocijeđene mase)

1 Goldessa light namaz

 

U posudu debljeg dna ulijte vodu, dodajte začine i pustite da uzavri. Stavite file i kuhajte 20ak minuta. Ohladite pa narežite na kockice. Očistite i narežite povrće, dodajte ocijeđeni grah.

 

Umiješajte 200g Goldessa namaza i začinite po želji. Napunite i zamotajte tortille.

 

 

 

Objavljeno 31.05.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija