Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
Iskoristi priliku za 50% popusta na Fitness kuharicu s 50 zdravih recepata za sve obroke u danu. Ograničena količina i broj dana!
Koliko puta tjedno jedete ribu? Vjerojatno premalo i toga ste svjesni, zar ne? Isto tako, sigurna sam da ste svjesni koliko je riba zdrava i da biste je trebali jesti češće.
Kako je mnogima opravdanje za prerijetku konzumaciju ribe „ne znam je pripremiti“, danas vam donosimo jednostavan recept za koji možete iskoristiti i zamrznute filete oslića.
Sastojci:
- 200 g fileta oslića (može i bakalar)
- 1 manja mrkva
- 1 stabljika celera
- 1 režanj češnjaka
- 3 prokulice (može i bilo koje drugo povrće)
- 1 limun, iscijeđen
- šaka listića svježeg peršina
- 2 žlice jabučnog octa
- 2 žlice kokosovog ulja
Postupak:
Sve povrće na sitno nasjeckajte, a mrkvu naribajte. Na tavi zagrijte žlicu kokosovog ulja i ubacite prvo češnjak, mrkvu i celer, a nakon 3-4 minute i prokulice.
Pazite da se ne zalijepi i ne zagori, pa po potrebi dodajte malo vode. Kad je povrće skoro gotovo, dostavite sa strane, da se prožimaju sokovi.
Drugu žlicu kokosovog ulja zagrijte u drugoj tavi i na njoj nabrzinu ispecite filete oslića. Dovoljno je peći sa svake strane po oko 2 minute, tako da se oslić ne isuši, a bude pečen.
Povrće istresite na tanjur, pored njega stavite oslić i pospite sitno sjeckanim peršinom i cijeđenim limunovim sokom.
Objavljeno 13.11.2020.