Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
Iskoristi priliku za 50% popusta na Fitness kuharicu s 50 zdravih recepata za sve obroke u danu. Ograničena količina i broj dana!
Pun lonac comfort fooda za cijelu obitelj. Ima li išta bolje i meni draže? Teško. Ovo je jelo koje možete prilagoditi onome što imate u hladnjaku i svaki put napraviti neku novu varijantu. Naime, oslić je neutralna riba koja se odlično slaže sa svim povrćem.
Oslića na žlicu najčešće pripremam s korjenastim povrćem i krumpirom, no ovaj put sam za promjenu upotrijebila bijeli batat. Vi možete upotrijebiti krumpir i dodati još neko povrće po želji - poriluk, grašak ili brokulu.
Sastojci:
- 2 žlice maslinova ulja
- 1 srednje velika glavica luka
- 100 g ječma ili riže
- 4 mrkve
- 2 korijena peršina
- 2 srednje velika batata
- 500 g fileta oslića
- pola žličice kurkume
- himalajska sol
- svježe mljeveni papar
- žlica nasjeckanog peršinovog lišća
- 2 režnja češnjaka
Priprema:
Zagrijte maslinovo ulje u loncu debljeg dna. Prodinstajte sitno nasjeckan luk. Kada se zastakli, dodajte ječam. (Možete ga i izostaviti.) Podlijte vodom.
Mrkvu i peršin prethodno ogulite i narežite na kolutiće. Dodajte u lonac. Nakon 15-ak minuta dodajte oguljen i na kockice narezan batat.
Ribu narežite na komade veličine kutije šibica pa stavite u lonac. Po potrebi dolijte još vode i kuhajte dok batat ne omekša. Pred kraj kuhanja začinite, dodajte nasjeckan peršin i češnjak.
Objavljeno 20.03.2020.