
Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
Ekskluzivna ponuda
Šampinjone zapravo volim, plus odličan su izvor proteina, ali baš nekako uvijek zaboravim na njih. Neki dan sam ih ugledala i pomislila, to je to, danas ih pripremam za ručak...
Moram priznati i da jako volim one punjene verzija šampinjona, a ova s rajčicom i sirom, koja je ujedno i najjednostavnija mi je najdraža.
Evo kako ih pripremam. Jako je ukusno, brzo gotovo i naravno da koliko god ih pripremim, nikad ništa ne ostane za kasnije.
I da, uvijek ih pripremam za ručak jer mi gljive navečer teško sjednu na želudac i vjerujem da nisam jedina.
Sastojci:
- 12 većih šampinjona
- 3 žlice naribane gaude ili sira po želji
- 6 cherry rajčica
- 1/2 žličice origana
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 200°C. Dok se ona grije vi se bacite na čišćenje šampinjona.
Odvojite stabljike od klobuka, pa potom sitno nasjeckajte stabljike. Pomiješajte ih s naribanim sirom i origanom.
Zatim prepolovite cherry rajčice.
Oguljene klobuke premažite s malo maslinovog ulja. U svaki klobuk stavite pola rajčice, a zatim mješavinu sira, stabljika i origana.
Na pleh stavite papir za pečenje pa na njega slažite punjenje šampinjone. Pecite ih 20 minuta.
Jelo poslužite toplo.
Objavljeno 29.09.2020.