Pripremite:
450g slanutka iz konzerve
2 jaja
100g kokosovog šećera
3 žlice kokosovog ulja
80g kakao praha
50g heljdinog brašna
50g lješnjaka
prstohvat vanilije u prahu
2 žličice praška za pecivo
Slanutak isperite i ocijedite. Stavite u blender s jajima i šećerom. Blendajte dok ne dobijete glatku pastu. Postupno dodavajte prosijani kakao, vaniliju, prašak za pecivo i brašno. Umiješajte nasjeckane lješnjake. (Možete dodati i 75g nasjeckane čokolade.)
Dobit ćete kompaktnu smjesu, koju zatim nanesite u pravokutni kalup obložen papirom za pečenje.
Pecite 25min na 180C. Izvadite iz pećnice i ohladite pa narežite na kocke.
Ako želite, kolač možete pošarati glazurom. Otopite 75g tamne čokolade u 100ml slatkog vrhnja.
Objavljeno 14.11.2015.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija