Pripremite:
120g zobenih pahuljica
300g svježeg (posnog) sira
2 žumanjka
malo himalajske soli
Ako imate svježi sir koji nije posve gladak, protisnite ga kroz žičano cjedilo. U slučaju da imate kiseliji sir, stavite ga manje, pa dodajte više pahuljica.
Dodajte 2 žumanjka i 120g mljevenih zobenih pahuljica. Posolite i zamijesite. Ako želite, možete dodati i malo nasjeckanog vlasca, ali i špinata, blitve ili medvjeđeg luka. Po potrebi tijekom miješenja dodavajte još mljevenih zobenih pahuljica.
Oblikujte duguljaste valjke i režite nožićem ili rukama oblikujte njoke. Kuhajte u slanoj, uzavreloj vodi. Kad isplivaju na površinu kuhajte još 2-3 minute.
Objavljeno 05.05.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija