Vježbaj kod kuće pogledaj top 50 rekvizita za kućni trening

Brutalno dobro: Cheesecake od jagoda i posnog sira

Image

Da svaki dan radimo novi i drugačiji cheesecake, uvijek bi nas nova verzija oduševila. Cheesecake je zacijelo jedan od kolača koji mnogi najviše vole, pa vam donosim jednu verziju koju sam probala prije nekoliko dana i koja je, jednostavno - brutalno dobra!

cheesecake

Podloga:

  • Šalica integralnog brašna
  • Šalica mljevenih plazma keksa
  • 2 žlice kokosovog šećera
  • 200 g kokosovog maslaca
  • 3 žlice kokosovog ulja

Krema:

  • 500 g posnog sira
  • 250 g grčkog jogurta
  • 2 žlice meda
  • Ekstrakt vanilije
  • Limunova korica 
  • Sladilo po želji (kokosov šećer, stevija)
  • Jagode

cheesecake

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Priprema:

Podloga: 

sve suhe sastojke promiješati, kokosov maslac narezati na male kockice te dodati u suhe sastojke. Dodati otopljeno kokosovo ulje i sve dobro umijesiti dok se ne dobije smjesa nalik tijestu. Dobivenu smjesu rasporediti u kalup za torte i dobro utapkati. 

Peći na 180C , 15-20 min.

Krema: 

posni sir, grčki jogurt i med staviti u zdjelu te mikserom izraditi dok se ne dobije glatki fil. U kremu dodati sladila i ekstrakt vanilije te malo naribati limunove korice. Sve dobro promiješati. 

Dobivenu kremu podijeliti na dva dijela.

Jagode stavite u blender i blendajte ih dok ne dobijete pire. Dobiveni pire od jagoda dodajte u jedan dio kreme. Kremu od jagoda prelite preko podloge, te na kremu od jagoda prelite preostali dio kreme od sira. Sve zajedno stavite u hladnjak preko noći da se stisne. Ukrasite tortu po želji. 

*koristila sam srednji kalup za torte

*sladila dodajte po želji

Objavljeno 01.06.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija
Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija