
Ekskluzivna ponuda
Slatke, zdrave i zasitne, bio bi kratki opis ovih goji pločica koje vam danas donosimo. Praktične su za ponijeti na izlet, piknik, put ili jednostavno na posao, da pojedete kad ogladnite. Mogu vam biti i obrok prije napornog treninga, da vam daju snagu za ono što slijedi.
Sastojci:
- 1 šalica bademovog brašna
- 1 žlica kokosovog brašna
- 2 žlice zlatnog lana, mljevenog
- 1 prstohvat himalajske soli
- 1/2 žličice praška za pecivo
- 2 žlice kokosovog šećera
- 1/4 žličice stevije
- 2 jaja
- 1/2 šalice goji bobica, namočenih u 1/4 šalice vode
- 1/2 šalice čokoladnih kapljica ili ribane čokolade
Priprema:
- U velikoj posudi promiješajte bademovo i kokosovo brašno te lanene sjemenke, sol i prašak za pecivo.
- U smjesu umiješajte kokosov šećer, steviju i jaja pa sve mikserom umiješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
- U smjesu umiješajte goji bobice i čokoladne kapljice.
- Izlijte mješavinu u protvan 20x20cm i poravnajte po vrhu.
- Pecite 15 minuta na temperaturi od 180 stupnjeva.
- Narežite na pločice i ostavite da se hlade.
Objavljeno 06.03.2019.