Vježbaj kod kuće pogledaj top 50 rekvizita za kućni trening

Pripremite mediteranske zimske sendviče!

Image

Evo nešto brzinski, nezahtjevno i jeftino. Ukusni su, brzo gotovi pa probajte i vi. Izostavite što vam se ne sviđa, dodajte začine po želji i uživajte!

Mediteranski zimski sendvici

Sastojci:

  • 1 kruh francuz
  • 150 gr ABC ili posnog sira
  • 100 gr špinata
  • 100 gr rikole
  • 200 gr gljiva
  • 4,5 sušenih rajčica
  • 1 poriluk ili 2,3 mlada luka
  • češnjak i peršin

Mediteranski zimski sendvici

Priprema:

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Na malo maslinova ulja prodinstajte nasjeckani poriluk ili mladi luk. U to dodajte sitno nasjeckani peršin i jedan češanj češnjaka, te gljive narezane na listiće i sušene rajčice narezane na kockice (prije ih malo potopite u vrućoj vodi, nabubrit će, lako će se rezati i bit će ukusniji). Posolite, popaprite i po želji dodajte jednu sitno nasjeckanu chili papričicu.

Mediteranski zimski sendvici

Špinat i rikolu narežite na sitne trakice te pomješajte sa posnim sirom. Kruh narežite na fetice, namažite mješavinom sirnog namaza i špinata te prekrijte dinstanim gljivama. Po vrhu stavite malo sira po želji, odaberite od parmezana, tvrdog sira ili čak gaude. Nakon petnaestak minuta pečenja na 180 C poslužite uz čašu vina.

Mediteranski zimski sendvici

U slast !

Ostale recepte gastrodive pogledajte ovdje.

Izvor: gastrodiva.bloger.hr

Objavljeno 19.11.2009.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija
Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija