
Ekskluzivna ponuda
Uvijek nam je oko srca bilo drago kad bi nam, kao malima, baka za doručak pripremala pohani kruh. S odrastanjem dolaze i poneke bolne spoznaje, pa tako i ona da, eto, pohani kruh baš i nije najbolji odabir ako želimo održati vitku liniju. Srećom, i tom problemu smo našli rješenje.
Probajte našu zdraviju verziju pohanog kruha, nama je bila vrlo ukusna i nimalo lošija od originala. I baka se složila.
Sastojci (za 1-2 osobe):
- 5 šnita integralnog tosta
- 3 kom (oko 100 g) bjelanjaka
- 1/4 šalice zobenog ili bademovog mlijeka
- 30 g sirupa za palačinke Zero Calories
- 1/2 žličice arome vanilije
- 1/2 žličice cimeta
- Kokosovo ulje u spreju ili obično
- Za posluživanje: šumsko voće i sirup za palačinke, ili po želji
Priprema:
Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu
Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:
Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)
Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!
- U zdjeli izmiješati bjelanjke, mlijeko, sirup za palačinke, vaniliju te cimet. Dobro izmućkajte pjenjačom par minuta, da se bjelanjci zapjene.
- Ugrijati teflonsku tavu te je namastiti s malo kokosovog ulja (ili poprskati onim u spreju). Kad se tava ugrijala, početi umakati integralne tosteve u pripremljenu smjesu. Obilno ih natopite smjesom te ih odmah stavljajte na vruću tavu. Malo smanjite vatru, te pecite po oko 2-3 minute sa svake strane. Tako ispecite sve tosteve.
- Pohani kruh poslužite preliven s malo sirupa za palačinke ili s nekim drugim preljevom po želji, uz dodatak šumskog voća.
Objavljeno 01.12.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Svi komentari na temu: Svi će se oduševiti: Zdravija verzija pohanog kruha
moze se dodati curry ili kurkumu u smjesu za namakanje, brže će dobiti zapečeni izgled :-)
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
cedrina
Svi komentari na temu: Svi će se oduševiti: Zdravija verzija pohanog kruha
moze se dodati curry ili kurkumu u smjesu za namakanje, brže će dobiti zapečeni izgled :-)