Vježbaj kod kuće pogledaj top 50 rekvizita za kućni trening

Kušajte carpaccio od tune!

Image

Bilo da je carpaccio mesni ili riblji mogla bih ga jesti svaki dan za doručak, ručak i večeru. Ja ga radim ovako kako sam dolje navela slikom i riječju, možete staviti malo pesto genovese po želji, ali za mene je to možda malo prejako jer "ubije" mi onaj izvorni blagi okus tunjevine.

Carpaccio od tunjevine

Za ovo jelo ima samo jedan jedini uvjet, a to je da meso ili riba moraju biti izuzetno svježi i radi zdravlja i radi okusa.

Sastojci:

  • 200 gr svježe tunjevine
  • 100 gr rikole
  • par chery rajčica
  • maslinovo ulje
  • sol, papar
  • aceto balsamico

Priprema:

Posjeti Fitness.com.hr webshop i trgovinu

Više od 3000 zadovoljnih kupaca svaki mjesec svoje proizvode kupuje u:

Fitness.com.hr webshopu

Fitness.com.hr trgovini u Zagrebu (Vrbani)

Pogledaj i ti najveću ponudu fitness opreme, sprava za vježbanje te dodataka prehrani na jednom mjestu!

Zamrznutu tunjevinu ostavite samo par minuta na sobnoj temperaturi pa oštrim nožem izrežite tanke, tanke fetice.

Carpaccio od tunjevine

Stavite ih na opranu rikolu, ukrasite malim cherry rajčicama, zalijte mješavinom maslinova ulja i aceta balsamica, posolite te začinite svježim mljevenim paprom. Po vrhu narendajte "Grana padano" ili neki sličan sir (svi iz skupine parmezana).

Carpaccio od tunjevine

Carpaccio od tunjevine

U slast!

Ostale recepte gastrodive pogledajte ovdje.

Izvor: gastrodiva.bloger.hr

Objavljeno 13.01.2010.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija
Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija