Izvrstan međuobrok: Rižin snack s posnim sirom i crvenim grejpom

Image

Ručak je odavno prošao, gladni ste i gricka vam se nešto slatko, a pazite na prehranu? Nema problema, uz našu ideju je brzi i zdravi međuobrok na stolu začas. Rižin kreker premažite posnim sirom kojeg ste pomiješali s malo meda, te preko svega složite filetirane kriškice slatkog i sočnog crvenog grejpa - taa daa! Ako ne volite grejp, predlažemo da ga zamijenite narančom.

  • Međuobrok
  • Vrijeme pripreme: 10 minuta

Pogledajte video:

Sastojci (za 1 osobu):

  • 2 rižina krekera
  • 120 g posnog ili zrnatog sira
  • 1 žličica meda
  • 1 grejp

rizin kreker

Priprema:

  1. Grejp oprati i oguliti oštrim nožem (skroz do mesa, guliti i bijelu opnu), pa filetirati. Filetiramo ga tako da ga, nakon što smo mu u potpunosti ogulili koru, prerežemo na pola te zatim svaku polovicu zarezujemo nožem između bijelih opni. Na taj način vadimo kriške čistog mesa. Sačuvati sok koji pritom iscuri iz grejpa.
  2. Za sirnu kremu dobro promiješati posni sir, sok od grejpa i med. Tom smjesom nadjenuti rižine krekere, te preko svega staviti filetirani grejp.

Objavljeno 13.06.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!